600343_564030400297195_359274439_n.jpg
1633471
Данас
Јуче
Овај месец
Укупно
399
1063
25043
1633471

Your IP: 3.238.116.201
Server Time: 2024-07-20 06:15:13

Представљамо наше најбоље ђаке

НИКОЛИНА ПАП, добитница Вукове дипломе

Још једна ученица која се истакла својим добрим успехом је Николина Пап. Николина је добитница Вукове дипломе, бројних Доситејевих диплома, учесница је бројних такмичења, квизова и приредби. По карактеру блага, скромна, фина, изузетно културна, са широким осмехом.

Николина је током основног образовања освојила две специјалне дипломе, једну из математике, а другу из физичког васпитања. Добила је похвалнице из географије, хемије, математике, ликовне културе и за успешно представљање школе у квизовима. У квизу "5+" њен тим освојио је 2. место, а запажено је и учешће у квизу "Моја Кикинда - откријмо где живимо". Њена прва такмичења су била на међународном математичком такмичењу "Кенгур без граница".

Са четири године је почела да тренира пливање и то је трајало четири и по године, а након тога јој се јавила жеља да се бави неким тимским спортом. Одлучила је да тренира одбојку. Већ шест година тренира у "ОК Кикинда" где је развила тимски дух.

Слободно време проводи са породицом и са пријатељима. Воли да путује. Најчешће са породицом иде код фамилије у Шабац, који јој је, поред Кикинде, омиљени град.

Омиљени предмети у школи су јој хемија, математика и физичко. Школу ће памтити по пријатељима и по наставницима који су имали велику улогу у њеном одрастању.

Једна од најдражих улога у школским приредбама јој је била за Дан школе, када је имала ту част да води програм као Клара Фејеш.

Код себе воли организованост и истрајност. Воли себи да поставља високе циљеве и труди се да их достигне. Код других воли искреност и добар смисао за хумор.

Николина је, такође, завршила ОМШ "Слободан Малбашки", инструмент клавир. Учествовала је у реализацији програма манифестације "Дани лудаје" два пута и у приредби у Народном музеју поводом Осмог марта.

Жеља јој је да упише ССШ "Милош Црњански" у Кикинди, смер фармацеутски техничар. Након тога планира да упише факултет, медицински или фармацеутски смер.

У будућности себе види са успешно завршеним студијама, задовољну послом који буде обављала и са довољно времена за путовања и за дружење са драгим особама.

Срећно, драга Николина! Била нам је част да се дружимо са тобом!